Zaštna Turski Aliexpress

Ali, Express je popularna online trgovina za kupnju proizvoda po mnogo jeftinijim cijenama nego to biste platili ako kupujete na Amazonu i drugim slinim uslugama. Trgovina je osnovana 2010. godine i posjeduje Alibaba, masivnu kinesku multinacionalnu tvrtku koja se bavi e-trgovinom i raunalstvom i jedna je od najveih svjetskih internetskih tvrtki.

Stvorite novi raun tako da runo unesete svoju adresu e-pote u obrascu za prijavu ili se prijavite na svoj Facebook, Google ili VK raun. Nakon poetnog kreiranja rauna, Ali, Express e traiti vae ime i prezime, va spol, datum roenja, vau dravljanstvo i odabir nekoliko kategorija kupovine koje vas zanimaju, kao to su muka modna, tehnoloka oprema i potroaka elektronika.

Zaštna Turski AliexpressZaštna Turski Aliexpress

: Sve ove informacije potrebne su uz iznimku roendana vaeg djeteta i drugih online trgovina koje upotrebljavate. Nakon postavljanja vaeg profila moi ete pregledavati Ali, Express i traiti proizvode putem trake za pretraivanje na vrhu stranice. Proizvodi se mogu kupiti s njihovih pojedinanih stranica odabirom ili dodati u koaricu za kupnju odabirom dugme.

Ali, Express prodaje iroku paletu proizvoda od muke i enske setting, igraaka i elektronike do proizvoda za kosu i ljepotu, nakita, namjetaja, ak i automobila i motocikala. Proizvodi koje neete moi kupiti na Ali, Expressu ukljuuju oruje, softver, e-knjige i digitalne medije. Za razliku od Amazona, veina trgovaca koji prodaju proizvode na Ali, Expressu temelji se u Kini i izvozi sve svoje proizvode izravno od kineskih proizvoaa.

Ali, Express je otvoren za korisnike svih glavnih regija irom svijeta. Ona nudi alternativne verzije svoje web stranice i aplikacije smartphonea na engleskom, ruskom, portugalskom, panjolskom, francuskom, njemakom, talijanskom, nizozemskom, turskom, japanskom, korejskom, tajlandskom, vijetnamskom, arapskom, hebrejskom i poljskom. Slubene aplikacije za smartphone Ali, Express na i, OS i Android jednostavno vam omoguuju kupnju na Ali, Expressu i upravljanje raunom na mobilnom ureaju.

Ali, Express se smatra pouzdanim mjestom za kupnju proizvoda po povoljnijoj cijeni od one koju biste imali u zemlji. Ali, Express je dio grupe Alibaba, velika osnovana tvrtka koja se fokusira na trgovinu i medije. Ali, Express takoer prua kupcima kompletan povrat sredstava na proizvode koji dolaze oteeni, kasni ili ne dolaze uope.

: Za razliku od drugih web mjesta koje obino dodate adresu za dostavu i nain plaanja na svoj profil prilikom postavljanja rauna, Ali, Express e zahtijevati da dodate te podatke tijekom faze naplate prve narudbe. Kada se ti podaci unesu, on e biti spremljen na va raun za upotrebu pri upuivanju buduih narudbi.

Zaštna Turski AliexpressZaštna Turski Aliexpress

: Engleski na Ali, Expressu je vrlo dobar, ali ponekad moete susresti neku gramatiku koja e potaknuti dvostruku primjenu. Openito, ipak, ne biste trebali imati problema s razumijevanjem engleskog jezika na Ali, Expressu iako je kineska web stranica. Ali, Express moe biti nevjerojatna web stranica za pronalaenje velikog posla, ali postoje neke vane toke koje treba razmotriti prilikom koritenja.

Dobra vijest je da su sve glavne kreditne kartice prihvaene.: Openito, nema mnogo zapadnih marki koje se prodaju izravno na Ali, Expressu, a mnogi ne-kineski proizvodi su krivotvorine. To nee biti issue ako elite neto to izgleda kao stvarna stvar i kota pola cijene, ali ako ste nakon autentinosti, vrijedno je provesti vrijeme za istraivanje prodavaa i itanje recenzija proizvoda koje su napisali drugi kupaca prije kupnje.

Zaštna Turski AliexpressZaštna Turski Aliexpress

: Veina prodavaa na Ali, Express nudi besplatnu dostavu za svoje proizvode. Meutim, odabir ove opcije obino znai da ete morati ekati vie od mjesec dana kako bi stigli, a neete dobiti kd za praenje usluge Ali, Express da biste slijedili njegovo putovanje. Ovisno o tome kako brzo elite stavku, moda ete htjeti platiti dodatnu naknadu za bri prijenos i broj za praenje.

Ali, Express ima nekoliko konkurenata koji takoer ciljaju potroae koji ele kupiti iroku paletu proizvoda po snienim cijenama. Neki od glavnih su:: Kao i Ali, Express, Wish App povezuje i zapadne kupce s trgovcima u Kini koji im moe prodati popularne proizvode za djeli onoga to bi vratili kui.

Ona se izravno natjee s Ali, Express ciljnom publikom i ak oponaa mnoge vizualne estetike Ali, Express web stranice.: Proizvodi na Light, In, The, Boxu neto su skuplji nego na Ali, Express, ali obligations su i dalje mnogo jeftiniji od onoga to biste pronali na mrei. Ono to postavlja Light, In, The, Box osim Ali, Express je da ima neka skladita u SAD-u, to znai da neki od njegovih proizvoda e brod puno bre nego to bi, ako su bili objavljeni iz Kine.